ARRP România
Evenimente internaționale
Evenimente ICCO

Partenerii noștri de la ICCO, organizația internațională a consultanților de comunicare în care ARRP este membru activ, ne-au transmis link-urile pentru trei evenimente profesionale de interes:

Curajul în carieră
Curajul în carieră
40 de minute de dialog între 3 lideri în PR pentru a marca #IWD, cu sfaturi utile despre cum îți construiești o carieră ambițioasă, despre încredere, consecvență și transformare. Fie că sunteți la început de carieră sau un profesionist experimentat, veți găsi această conversație informativă și inspiratională.
Urmăriți discuția
Cannes Uncovered
Cannes Uncovered
În cazul în care ați ratat participarea live la evenimentul Cannes Uncovered semnalat în newsletterul trecut, puteți urmări înregistrarea.
Urmăriți înregistrarea
Forumul european anual al ICCO
Forumul european anual al ICCO
Se desfășoară pe 1 iunie la Strasbourg și reprezintă o oportunitate pentru practicienii de PR din Europa de a se reuni și de a discuta despre cele mai urgente provocări cu care se confruntă comunicatorii de pe întregul continent. Organizat de asociațiile europene de PR ale ICCO, evenimentul este o platformă de dezbatere pentru a promova idei noi și inițiative comune ale industriei europene de PR. Tema forumului de anul acesta este „Lupta împotriva dezinformării și comunicarea adevărului”.
Înregistrați-vă GRATUIT
Francis Ingham
Francis Ingham
Cu tristețe, vă aducem la cunoștință că Francis INGHAM, din 2013 director executiv al ICCO (cea mai mare asociație de PR din lume) a încetat din viață, la vârsta de 47 de ani, după o scurtă boală. Francis a fost director general al PRCA (din 2007), președinte al Juriului Davos Regional PR Awards, un lider al luptei pentru o industrie etică și transparentă și un extraordinar prieten al ARRP. Odihnească-se în pace!

Nu uitați de sondajul ARRP!

Ne-am propus să luăm pulsul tendințelor din PR-ul românesc, dar am modificat unghiul de abordare. Punem sub lupă modul în care se derulează activitatea în domeniul comunicării în agenția, firma, organizația, instituția, ONG-ul sau autoritatea pe care o reprezentați. Și am venit cu un set de întrebări care să clarifice, de exemplu:

  Care este relația dintre activitatea de marketing și PR sau, de ce nu, dintre PR și PA?
  Ce activități consumă cel mai mult bugetul de PR?
  Cu ce entități din afara organizației colaborați cel mai mult?
  Ce indicatori se folosesc astăzi pentru a măsura succesul inițiativelor de PR?
  Cât de vulnerabili suntem în fața unor procese de automatizare sau fenomene precum fake-news?
  Care este topul celor mai eficiente forme de comunicare astăzi?

Pe cele mai relevante, le găsiți în acest chestionar. Completarea sa nu o să vă consume mult timp. În plus, ne veți face o bucurie și contribui la dezvoltarea industriei în care, împreună, ne desfășurăm activitatea! Promitem să share-uim rezultatele sondajului cât de curând, pentru a învăța cu toții cum putem face lucrurile să meargă mai bine.

Completează chestionarul
facebook  linkedin 

Ai primit acest newsletter de la un prieten? Abonează-te aici și îți trimitem veștile bune direct în Inbox.

Primești acest newsletter pentru că ești membru ARRP sau te-ai abonat pe pagina noastră. Pentru a modifica opțiunile tale de abonare la newsletter-ul ARRP, te rugăm utilizează linkurile de mai jos. 

Dezabonare   |   Modifică profil   |   Vezi online