ARRP România
O nouă ediție Open House: Influencerii - componentă de PR

Continuăm seria întâlnirilor „Open House” într-un nou format, mult mai accesibil. Discuțiile online se adresează specialiștilor și experților în relații publice, din organizații private și publice, indiferent de domeniul de activitate.

Împreună cu moderatori și speakeri de top, din România sau din străinătate, vom aborda teme de actualitate pentru domeniul PR: rolul influencerilor, pitch-ul, PR clasic vs PR digital, rolul evenimentelor, etică. Vor fi și alte subiecte, pe care le vom decide împreună, în urma propunerilor voastre.

Următoarea întâlnire va avea loc joi, 20 aprilie, începând cu ora 16.00, pe Zoom, când vom discuta despre rolul și necesitatea influencerilor în PR. Participarea este gratuită pentru specialiștii de relații publice, iar datele de acces la webinar vor fi transmise ulterior completării formularului de înregistrare.

Înregistrare aici
facebook  linkedin 

Ai primit acest newsletter de la un prieten? Abonează-te aici și îți trimitem veștile bune direct în Inbox.

Primești acest newsletter pentru că ești membru ARRP sau te-ai abonat pe pagina noastră. Pentru a modifica opțiunile tale de abonare la newsletter-ul ARRP, te rugăm utilizează linkurile de mai jos. 

Dezabonare   |   Modifică profil   |   Vezi online