ARRP România
O nouă ediție Open House: Cum aplici corect legislația GDPR în PR și comunicare

ARRP te invită la o nouă ediție Open House. Următoarea întâlnire ARRP pentru specialiștii și experții în relații publice, din organizații private și publice, dar și pentru entuziaști și pasionați ai acestui domeniu de activitate, va avea loc marți, 18 iulie, începând cu ora 11.00.

Pe Zoom, Cătălin Hosu - Președinte ARRP și Roxana Ionescu, Partener NNDKP, vor discuta despre teme de actualitate privind aplicabilitatea legislației GDPR în comunicare. Întrebările venite din public sunt binevenite și chiar încurajate!

Participarea este gratuită, iar datele de acces la webinar vor fi transmise ulterior completării formularului de înregistrare.

Înregistrare aici
Angajament pentru combaterea dezinformării semnat in iunie, la Strassbourg

Organizația Internațională de Consultanță în Comunicare (ICCO) împreună cu The Trust Project și cu sprijinul Consiliului Europei au semnat în iunie la Strassbourg un angajament prin care se alătură diferitelor mijloace mass-media pentru combaterea dezinformării. Documentul propune zece direcții de acțiune care se concentrează pe educarea continuă a angajaților, clienților și publicului cu privire la amenințările informaționale și sursele media de încredere. Cosemnatar al angajamentului, The Trust Project reprezintă un consorțiu internațional de organizații de știri care promovează standarde de transparență și lucrează cu platforme tehnologice pentru a afirma și amplifica angajamentul jurnalismului față de transparență, acuratețe, incluziune și corectitudine, astfel încât publicul să poată face alegeri de știri în cunoștință de cauză. Printre partenerii lor se numără The Economist, Il Sole 24 Ore, El Pais, El Mundo, Washington Post și BBC, împreună cu o gamă largă de alte instituții de știri internaționale și locale.

ARRP, în calitate de membru al ICCO, se alătură acestui demers și susține direcțiile de acțiune prin instrumente deja create la nivel local, cum este Ghidul ARRP de contracarare fake news, disponibil pe site-ul asociației

Summitul global ICCO are loc între 11-12 octombrie, la Varșovia

Tema din acest an este "Identitate, influență și inovație” - Reimaginarea PR-ului în era AI și a schimbărilor geopolitice. Companiile și brandurile vor reflecta asupra propriei identității și a influenței pe care o pot avea asupra problemelor majore cu care ne confruntăm la nivel global. Inovațiile tehnologice transformă lumea noastră în mod ireversibil și este esențial să folosim aceste noi instrumente în mod responsabil și eficient. Alături de liderii agențiilor de PR și experții în comunicare, participanții la Summit vor obține perspective noi, vor descoperi tendințele emergente și strategii pentru a naviga printre provocările de PR cu care ne confruntăm în epoca modernă.

Aflați mai multe detalii despre cele două zile de eveniment, formularul de înscrirere și early bird discount de 15% (oferit până pe 18 iulie): https://www.iccosummit.org/

 

16 iulie - Ziua Internațională a Relațiilor Publice

Sub tema „Valoarea puterii relațiilor publice”, Ziua Mondială a Relațiilor Publice 2023 își propune să facă lumină asupra extinderii și potențialului relațiilor publice în modelarea industriilor, guvernelor și brandurilor. Acest eveniment anual servește drept platformă pentru practicienii de PR pentru a prezenta practica dinamică a profesiei, a împărtăși perspective noi și a discuta strategii pentru depășirea provocărilor din industrie.

facebook  linkedin 

Ai primit acest newsletter de la un prieten? Abonează-te aici și îți trimitem veștile bune direct în Inbox.

Primești acest newsletter pentru că ești membru ARRP sau te-ai abonat pe pagina noastră. Pentru a modifica opțiunile tale de abonare la newsletter-ul ARRP, te rugăm utilizează linkurile de mai jos. 

Dezabonare   |   Modifică profil   |   Vezi online