Vesti bune de la ARRP!
ARRP România

edi╚Ťia 1/2022

facebook  linkedin 
Vești bune de la ARRP!
ARRP propune organizarea la Bucure╚Öti a ├«nt├ólnirii anuale ICCO din 2024 ╚Öi este ├«n discu╚Ťii cu organiza╚Ťia interna╚Ťional─â pentru luarea unei decizii. Evenimentele ar aduce ├«n Rom├ónia reprezentan╚Ťi ai celor mai mari companii de PR ╚Öi asocia╚Ťii na╚Ťionale din Europa, membre ale ICCO, pentru ├Änt├ólnirea Bordului ICCO (mai 2024) sau ├Änt├ólnirea european─â a membrilor ICCO (iunie 2024). ARRP este membru al ICCO din 2019 ╚Öi face parte din Bordul organiza╚Ťiei. Summit-ul ICCO de anul acesta are loc ├«n luna octombrie, ├«n Dubai.
Detalii despre Summit
Competi╚Ťia anual─â ICCO Next Generation World Cup a demarat! Se adreseaz─â tinerilor profesioni╚Öti din ├«ntreaga lume, cu v├órsta p├ón─â ├«n 35 de ani. Rom├ónia poate desemna o echip─â la nivel na╚Ťional, iar dac─â ╚Öti╚Ťi tineri talenta╚Ťi ╚Öi doritori s─â se afirme, ├«i ├«ncuraj─âm s─â ne trimit─â prezentarea ├«n formatul de concurs la arrpoffice@gmail.com, nu mai t├órziu de 20 septembrie. Condi╚Ťiile de ├«nscriere ╚Öi detalii despre finala din noiembrie sunt disponibile pe site-ul iccopr.com
PR World Cup
Pentru studen╚Ťii care aspir─â la o carier─â ├«n comunicare, ICCO University PR World Cup este la un click distan╚Ť─â, ├«ncep├ónd din 14 noiembrie.
Detalii aici
World PR Report este un studiu anual al industriei de PR la nivel global care indic─â tendin╚Ťele ╚Öi m─âsoar─â percep╚Ťia profesioni╚Ötilor din comunicare. V─â invit─âm s─â completa╚Ťi chestionarul pentru studiul din 2022-2023! Rapoartele din anii trecu╚Ťi sunt disponibile aici.
Completeaz─â aici

Prime╚Öti acest newsletter pentru c─â e╚Öti membru ARRP. Pentru a modifica op╚Ťiunile tale de abonare la newsletter-ul ARRP, te rug─âm utilizeaz─â linkurile de mai jos. 

Dezabonare   |   Modific─â profil   |   Vezi online