ARRP Open House

Colaborarea între comunicatori și media pentru combaterea fenomenului fake news

Joi, 4 aprilie, ora 16.00, pe Zoom

tema ediției

Cum colaborăm eficient cu media astfel încât să combatem fenomenul fake news?

Într-o epocă în care fluxul informațional este atât de vast și rapid, fenomenul fake news a devenit o provocare majoră pentru societatea contemporană. În fața acestei realități, colaborarea dintre industria de PR și media joacă un rol crucial în lupta împotriva propagării informațiilor false și în promovarea adevărului și transparenței.

Vino alături de noi pentru a explora modurile în care comunicatorii și media pot colabora în identificarea, combaterea și demontarea informațiilor false, contribuind astfel la promovarea unei informări corecte și echilibrate în societatea noastră.

Fenomenul fake news este mereu un subiect de actualitate pentru industrie, media, dar și publicul general. Pentru ARRP, tema este de extremă importanță și acționăm continuu pentru identificarea de instrumente și strategii de combatere a fenomenului fake-news, inclusiv prin organizarea unei serii de evenimente dedicate, dintre care cel mai recent a fost Summit-ul Regional ARRP din noiembrie 2023.

Te așteptăm joi, 4 aprilie, începând cu ora 16.00, pe Zoom. Participarea este gratuită pentru comunicatori, iar datele de acces la webinar vor fi transmise ulterior completării formularului de înregistrare.

Cunoaște invitații

Speaker și Moderator

Toader PĂUN

Digital Manager Veridica.ro

Cătălin HOSU

Președinte ARRP

Moderator

alăturați-vă ediției

Formular de înregistrare

Organizatori

Abonează-te!

Abonează-te la newsletter și îți trimitem periodic noutăți despre proiectele și acțiunile noastre.

Share This