Cristian Pîrvulescu, analist politic, decan al Facultății de Științe Politice, SNSPA, a fost prezent în cadrul panelului dedicat eticii în PR din prima ediție a summit-ului regional ARRP cu o intervenție pe tema calității comunicării în societățile afectate de extremism.

“Teoriile conspiraționiste sunt facilitate de telefoane mobile, evoluția digitală, ele au recreat sfera publică. În acest context de extremism și radicalism politic, dezinformarea a devenit o problemă foarte mare. Vorbim despre noi canale de comunicare. Cum să luptăm? Prin promovarea statului de drept, democratizarea societății poate pune stavilă; intensificarea luptei anticorupție; corupția este principala problemă ridicată de forțele extremiste; consolidarea participării decidenților politici locali la nivel european; furnizarea de soluții economice alternative; creșterea capacității guvernului să furnizeze securitate și protecție pe plan local; susținerea intermediatorilor locali să promoveze dialogul cu grupurile alienate; promovarea egalității de gen; angajarea tinerilor în construcția societății; cooperarea cu liderii religioși, cooperarea cu media pentru promovarea drepturilor omului.”, susține Cristian Pîrvulescu.

Pe 23 noiembrie, Asociația Română de Relații Publice (ARRP) a organizat prima ediție a Summit-ului regional, cu tema „Libertatea de exprimare vs. Discurs antidemocratic (Freedom of Expression vs. Antidemocratic Discourse)”. Au participat asociații profesionale de comunicare strategică și PR la nivel de președinți, precum și peste 100 de profesioniști din agenții, companii, instituții guvernamentale, asociații de business, autorități locale, regionale și centrale din nouă țări: Bulgaria, Cehia, Croația, Marea Britanie, Polonia, Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, precum și din Romania, țara gazdă.

Te așteptăm în ARRP! Devino membru și beneficiază de resurse, evenimente exclusive și o rețea valoroasă de profesioniști.

Abonează-te!

Abonează-te la newsletter și îți trimitem periodic noutăți despre proiectele și acțiunile noastre.

Share This