Deveniți Voluntar

Fii şi tu voluntar – Internship de PR şi comunicare

Eşti tânăr şi pasionat de comunicare şi relaţii publice? Vrei o carieră în acest domeniu? Dacă da, atunci vino alături de echipa Asociaţiei Române de Relaţii Publice (ARRP), pentru a face primii paşi ai carierei tale, alături de profesionişti din domeniu.

Timp de trei luni (cu posibilitatea prelungirii perioadei, bineînţeles), vei putea participa la un internship în cadrul asociaţiei, pentru a învăţa, dar şi pentru a pune în aplicare cunoştinţele pe care le-ai acumulat deja. Asociaţia Română de Relaţii Publice îţi deschide uşile pentru a cunoaşte din interior activitatea unei asociaţii, pentru a participa la proiectele actuale, precum şi pentru a propune proiecte noi.

Așteptăm înscrieri atât de la studenți la comunicare şi relaţii publice, jurnalism, cât și de la alţi tineri pasionați și dornici să învețe câteva din secretele relațiilor publice.

La finalul internship-ului, cei care vor da dovadă de seriozitate şi proactivitate, de ingeniozitate, pasiune şi creativitate, vor primi o scrisoare de recomandare ce poate fi foarte utilă pentru o angajare ulterioară în domeniu. Mai mult decât atât, îşi vor forma o reţea de contacte în industrie şi în mediul academic, având şansa de a fi remarcaţi de profesionişti din domeniu, putându-şi găsi cu mai multă uşurinţă un loc de muncă.

Aşadar, toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi să trimită o scurtă prezentare personală împreună cu motivaţia, sau o propunere de proiect propriu ce poate fi implementat sub egida asociaţiei. AICI este formularul de înscriere. Candidaţii au la dispoziţie maxim 500 de cuvinte pentru a ne convinge să îi chemăm la un interviu, în urma căruia vor fi selectaţi cei care vor participa la programul de internship al Asociaţiei Române de Relaţii Publice.

Nota bene: Apreciem textele scrise cu pasiune, creativitate şi evident, sinceritate.

Vă aşteptăm!

Formular Înscriere Voluntar

Abonează-te!

Abonează-te la newsletter și îți trimitem periodic noutăți despre proiectele și acțiunile noastre.

Share This