Open House: Colaborarea între comunicatori și media pentru combaterea fenomenului fake news

Într-o epocă în care fluxul informațional este atât de vast și rapid, fenomenul fake news a devenit o provocare majoră pentru societatea contemporană. În fața acestei realități, colaborarea dintre industria de PR și media joacă un rol crucial în lupta împotriva propagării informațiilor false și în promovarea adevărului și transparenței.

Vino alături de noi pentru a explora modurile în care comunicatorii și media pot colabora în identificarea, combaterea și demontarea informațiilor false, contribuind astfel la promovarea unei informări corecte și echilibrate în societatea noastră.

Fenomenul fake news este mereu un subiect de actualitate pentru industrie, media, dar și publicul general. Pentru ARRP, tema este de extremă importanță și acționăm continuu pentru identificarea de instrumente și strategii de combatere a fenomenului fake-news, inclusiv prin organizarea unei serii de evenimente dedicate, dintre care cel mai recent a fost Summit-ul Regional ARRP din noiembrie 2023.

Vor fi prezenți la întâlnire pentru a identifica oportunități și strategii de colaborare:

🎙️Toader Păun, Digital Manager, Veridica.ro

🎙️Cătălin Hosu, Președinte ARRP

Te așteptăm joi, 4 aprilie, începând cu ora 16.00, pe Zoom. Participarea este gratuită pentru comunicatori, iar datele de acces la webinar vor fi transmise ulterior completării formularului de înregistrare.

Data

apr. 04 2024
Expired!

Interval

16:00 - 17:30

Locație

Online

Organizator

ARRP Romania