ARRP Regional Summit 2023: Freedom of Expression vs. Antidemocratic Discourse

Provocările politice, sociale și economice – pe de o parte, și diversificarea canalelor ce redefinește comunicarea tradițională – pe de altă parte cer o abordare proaspătă și o evaluare critică a rolului nostru de comunicatori. Problemele globale au devenit preocupări locale, iar provocările regionale sunt acum percepute la nivel individual.

În acest context, ARRP propune un summit regional de PR care va deveni un eveniment recurent în anii următori. Invităm asociațiile profesionale de PR din regiune să se alăture discuțiilor și să participe activ la elaborarea politicilor transnaționale pentru a sprijini și îndruma atât industria noastră, cât și tinerii specialiști din țările noastre.

Prima ediție a summit-ului va avea loc pe 23 noiembrie 2023, având tema „Freedom of Expression vs. Antidemocratic Discourse„. Evenimentul, desfășurat în exclusivitate online și în limba engleză, va începe la ora 15:00. Summit-ul este structurat în jurul a două paneluri:

  1. Fake News: Tool of Propaganda and Hate Speech
  2. Ethics in PR – a Shield Against Disinformation

Prin acest summit, ARRP își propune să inițieze o platformă de comunicare, un think-tank în care asociațiile naționale de PR și comunicare din regiune pot formula noi direcții de acțiune în domeniul PR-ului în viitorul apropiat. Aceste direcții, spre exemplu, pot chiar implica revizuirea curriculelor universitare pentru viitorii profesioniști și actualizarea standardelor etice ale profesiei pentru a ține pasul cu modul extrem de rapid în care se dezvoltă domeniul nostru de activitate.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar și pentru a confirma participarea, vă rugăm să consultați invitația online de aici.

Data

nov. 23 2023
Expired!

Interval

15:00 - 16:30

Locație

Online

Organizator

ARRP Romania