În perioada 10-11 aprilie se organizează târgul de joburi „How to… Jobs”, un proiect ASC care se adresează tuturor studenților care vor să-și găsească un job, internship sau loc de practică în domeniul comunicării, al jurnalismului,al relațiilor publice și/ sau al publicității, facilitându-le accesul pe piața muncii.

Târgul va reuni angajatori din domeniul jurnalismului, comunicării, relațiilor publice, publicității. Expozanții vor discuta cu studenții și le vor oferi sfaturi și răspunsuri la întrebările lor, dar și detalii despre tendințele de recrutare.

Târgul se va desfășura în clădirea Leu Complex, Building A (Bd. Iuliu Maniu 1-3) unde are sediul și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, între orele 9:00 și 17:00.

Dacă doriți să vă alăturați proiectului în calitate de expozant, puteți completa formularul următor: https://forms.gle/5M4LdUSfFN2m2dMH7, iar reprezentanții Asociației vă vor contacta în cel mai scurt timp.

Pentru mai multe informații despre proiect, beneficii și despre modul de desfășurare și organizare al acestuia, aici regăsiți mapa de proiect ( ) SAU apelați la următoarele numere de telefon:

Cristina Moraru (Project Manager, Director Fundraising) – 0739.326.788

Ciprian Lazăr (Președinte ASC) – 0799.335.556

Aici puteți vedea cum a arătat târgul de anul trecut: https://www.facebook.com/watch/?v=1417224629080900

 

Abonează-te!

Abonează-te la newsletter și îți trimitem periodic noutăți despre proiectele și acțiunile noastre.

Share This